Japansk milliardær planlegger å gi bort pengegaver fra verdensrommet

Den Japanske milliardæren og handelsmogulen Yusaku Maezawa er på vei til den internasjonale romstasjonen etter at han onsdag dro til verdensrommet i en Soyuz rakett som ble skutt opp fra et romsenter i Kazakhstan.

Allerede som barn skal Maezawa ha vært opptatt av verdensrommet, og han skal nå tilbringe 12 dager ved den internasjonale romstasjonen sammen med sin kameramann og assistent, Yozo Hirano, og den russiske kosmonauten Alexander Misurkin.

Maezawa skal benytte deler av tiden i verdensrommet til å utføre en liste med 100 oppgaver som han har fått fra sine internett følgere, og blant disse oppgavene finner man ting som å klippe seg i vektløshet, spille luft bordtennis, eksperimentere med ulike kroppsvæsker og lete etter tegn til utenomjordisk liv.

Maezawa skal ifølge magasinet Bloomberg ha en formue på 3.4 milliarder dollar, og skal ha delt ut penger til sine mange twitter følgere, noe han visstnok planlegger å fortsette med så her er det bare å klikke følg og håpe noen kroner faller inn på ens konto fra det ytre rommet.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar