Jeff Bezos ønsker å bygge privateid romstasjon for turisme

Amazon grunnleggeren og milliardæren Jeff Bezos har annonsert at hans romfartsselskap, Blue Origin, skal bygge den første private romstasjonen for “eksotiske” romturister.

Den privateide romstasjonen som Bezos nå ønsker å bygge skal kunne leies av rike selskaper og de mega rike via hans romfartsselskap Blue Origion.

Romstasjonen har foreløpig fått navnet Orbital Reef og skal etter planen være bygget i andre halvdel av 2020 årene. Stasjonen skal ha et blandet bruksområde, og vil ha en målsetting om å kutte kostnader for folk som ønsker å starte ny industri innen romfart, og for folk som ønsker å drive med forskning i vektløs tilstand.

Prisen for byggingen av romstasjonen er enda ikke fastsatt, men Blue Origins visepresident har ovenfor Geekwire sagt at den vil kunne koste 10x mindre en de 100 milliardene dollar som det kostet å bygge den internasjonale romstasjonen, noe som vil gi Amazon gründerens romstasjon en pris på rundt 10 milliarder dollar.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar