Jeffrey Epsteins Zorro Ranch skal ha vært utstyrt med store overvåkingsrom

Det er den tidligere ansatte Maria Farmer som nå hevder at nesten alle rommene ved ranchen var kameraovervåket, og at Epstein hadde store datarom hvor overvåkingen ble styrt fra.

Opplysningene blir delvis bekreftet av arkitekttegninger fra 1998 som den lokale radiostasjon eieren Eddie Aragon har fått tak i.

Arkitekttegninger som den britiske nyhetssiden The Sun skal være i besittelse av, skal også vise at ranchen har en underetasje på 743 kvadratmeter som inkluderer et treningsrom og et massasjerom med et boblebad som siden er blitt omgjort til et badebasseng.

Tegningene viser også tre store datarom som befinner seg i underetasjen.

Farmer hevder rommene som vanligvis ville blitt benyttet til å huse varmtvannsberedere og elektronikk, var fulle av datamaskiner og opptaksutstyr som Epstein og hans medsammensvorne Ghislaine Maxwell benyttet i sitt overvåkings nettverk.

Farmer skal også ha fortalt The Sun at det var Epstein selv som fortalte henne at alle boligene ved ranchen var utstyrt med tilsvarende overvåkingsrom.

Epstein hadde mange gjester ved ranchen gjennom årene, og blant dem var Prins Andrew som skal ha feriert der med sin lege venninne Dr. Melanie Walker, som den tidligere husholdersken Deidre Stratton beskrev som “brilliant, ung og vakker”.

Stratton skal også ha hevdet at Walker ba henne lage en te til den kongelige gjesten som ville gjøre ham “kåt”, og at Dr. Walker skal ha vist hun var gitt i oppgave å “underholde” prinsen.

Ifølge The Sun skal Dr. Walker aldri ha gitt noen kommentar rundt hennes forhold til den britiske prinsen som ifølge rettsdokumenter i 2001 tilbragte to dager alene med den pedofile milliardærens “sexslave” Virginia Roberts.

Virginia Roberts som den gang var 17-18 år gammel skal i et manuskript ha skrevet at hun sørget for at prinsen hadde et “veldig godt opphold”, og at hun ga ham “erotisk masasje” som hun siden ble betalt nesten tusen dollar for av Epstein.

Ranchen hvor den nå avdøde pedofildømte milliardæren ønsket å inseminere kvinner med sin sperma for å skape en ny “super rase” ligger nå ute til salgs, men siden man må kunne dokumentere at man har råd til å kjøpe ranchen for å kunne få en omvisning er det få bilder fra ranchen som er tilgjengelige i det offentlige.

Du kan lese The Sun’s artikkel om saken her...

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar