Kanskje muslimer bør ta mer ansvar for hvordan etnisk norske opplever Islam

I dag kunne jeg lese i et innlegg i VG hvordan den 18 år gamle muslimen Alina Ali hevder å ha blitt kalt “muslimske faen” da hun var på jobb som dørselger, og hvordan særlig ELDRE menn var de som kom med negative kommentarer om hennes etnisitet og religion.

Nå vil jeg i første omgang hevde at om noen kommer hjem til meg for å selge noe på døren som jeg IKKE har bedt om så er i alle fall jeg negativt innstilt til vedkommende samme hvor de kommer fra eller hvilken religion de tilhører, og jeg vil hevde at jeg når noen kommer og forstyrrer meg i MITT EGET HJEM har absolutt all rett til å si det som måtte passe meg til vedkommende.

Nå kan man jo selvfølgelig hevde at det er unødvendig å komme med negative kommentarer om etnisitet , religion osv, men man vet jo heller ikke i hvilken tilstand vedkommende som denne kvinnen har oppsøkt var i da hun ringte på og forstyrret dem var i, og det er derfor vanskelig å skulle dømme dems reaksjon på hennes forstyrrelse den ene eller andre veien.

Hva om vedkommende nettopp hadde fått slengt negative kommentarer etter seg fra muslimer, eller hans kone, datter eller mor var blitt utsatt for seksuell trakassering fra muslimske menn og han lot sitt sinne gå ut over den tilfeldige dørselgeren?

Dette er ting vi ikke vet, og som vi ikke får noen svar på i VGs artikkel hvor vi blir servert en rekke subjektive eksempler på hvordan muslimer hevder å bli diskriminert av nordmenn, samtidig som man viser til en såkalt rapport fra den islamvennlige organisasjonen NOVA hvor det hevdes at 200 000 muslimer lever en hverdag hvor de opplever hets, og diskriminering på bakgrunn av sin tro.

Det underlige med saker som dette er at man aldri får noen artikler i norske aviser hvor man får frem den andre siden av saken, og hvor man får høre hvordan unge etnisk norske jenter og gutter opplever møtet med Islam i samfunnet, og om det finnes noen form for diskriminering fra muslimenes side?

I nettavisen Resett kan man blant annet i dag lese om hvordan det i Storbritannia nå rulles opp nok en sak med muslimske “grooming gjenger” hvor flere hundre unge britiske jenter er blitt seksuelt misbrukt over flere tiår av hovedsakelig muslimske menn, og man vet fra norsk kriminalstatistikk at de aller fleste tilfellene av overfallsvoldtekter i hovedstaden er begått av menn med innvandrerbakgrunn fra muslimske land.

Videre hører man ofte fra unge etnisk norske jenter hvordan de blir kalt “hvite horer” av muslimske gutter og voksne menn, og hvordan muslimer generelt benytter rasistiske ord og uttrykk på arabisk i sin omtale av ikke muslimer og hvite mennesker.

Denne typen diskriminering ser det ikke ut som om noen i NOVA er interessert i å kartlegge, og vi får heller ikke sett noen tårevåte artikler i Norsk presse hvor den hvite jenta som i en årrekke er blitt trakassert av sine muslimske medelever blir kalt modig fordi hun tør stå opp mot sine overgripere!

Nei, i Norsk presse er det kun EN type diskriminering som det skal settes fokus på, og alt som kan skape inntrykk av at motstanden mot islam kanskje skyldes muslimenes egen oppførsel skal dekkes over og begraves i en blanding av løgner og halvsannheter.

Det er kanskje på tide at noen utfører en spørreundersøkelse blant etnisk norsk ungdom og etnisk norske borgere generelt, slik at vi kan se hva det er som er årsaken til at så mange har et negativt syn på Islam, og om det kanskje finnes en grunn til at mange etnisk norske ikke ønsker noen særlig kontakt med tilhengere av den totalitære hatideologien som Islam er.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar