Kongsberg terroristen hadde bånd til ekstreme islamister

Nisseland.net har fått informasjon fra flere anonyme kilder at Bråten skal ha tilhørt en radikalisert gruppe muslimer som tidligere skal ha støttet terrorgruppen IS og som skal ha hjulpet norske muslimer med å ta seg til Syria.

At Bråten har vært innviklet i dette islamske ekstremistmiljøet skal ifølge de anonyme kildene være årsaken til at PST fattet interesse for Bråten.

Det skal visstnok nå jobbes på spreng for å hindre at for mye informasjon rundt Bråtens sterke bånd til ekstreme islamistmiljøet blir kjent da man fra myndighetene ønsker at saken skal dysses ned, og at fokus heller rettes mot at Bråten skal ha slitt med psykiske problemer.

PST og myndighetene frykter saken om hendelsen blir stemplet som en terrorhandling vil kunne skape mistro mot muslimer hos den etnisk norske befolkningen, og gi vind i “seilene” til innvandrerkritiske røster.

Nisseland påpeker at disse opplysningene ikke er bekreftet av myndighetspersoner eller andre kjente kilder.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar