Konservativt britisk parlamentsmedlem drept av muslim

Det var den 69 år gamle konservative politikeren David Amess som Fredag døde som følge av skadene han pådro seg under et besøk i den lokale metodistkirken i Leigh-on-Sea hvor han var for å møte sine velgere.

Gjerningspersonen skal ifølge enkelte kilder ha vært en 25 år gammel Somalisk immigrant, som tok seg inn i lokalet hvor David Amess befant seg og knivstakk ham flere ganger.

Amess døde kort etter angrepet som følge av skadene han pådro seg i det som ser ut til å ha vært et islamsk terrorangrep.

Storbritannia har de siste årene opplevd flere tilsvarende angrep på parlamentsmedlemmer, og man har også sett flere lignende muslimske terrorangrep rettet mot det sivile samfunnet.

Mange spør seg hvordan det er mulig disse angrepene fortsetter å komme, mens ingen tør snakke om “elefanten” i rommet som er Islam!

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar