Kostymer folk som ikke er etniske europeere bør unngå til Halloween

Etter som VG.no i sin artikkel “Kostymer du bør unngå” kommer med en lang harselering med hva HVITE mennesker ikke skal benytte av kostymer vil Nisseland.net her komme med sin anbefaling til såkalte minoritetsgrupper i Norge.

Den innfødte norske kulturen har en flere tusen år lang kultur bak seg, og vi som er såkalt etnisk norske er stolt av våre historiske og kulturelle røtter, og Nisseland.net mener derfor at det er en del kostymer/nasjonaldrakter/folkedrakter folk som ikke er europeiske bør unngå å benytte.

Blant disse finner man.

  • Viking – Folk med en ikke europeisk etnisitet bør ikke ikle seg en vikingdrakt da vikingene er en stor del av skandinavisk kultur og tradisjon. Vi ønsker ikke å se at disse heltemodige nordiske krigerne som nesten regjerte hele Europa skal latterliggjøres ved at ikke europeere parodierer og latterliggjør vikingkulturen, eller at man fremstiller vikingene som mindre intelligente brutale bøller.
    Dette da man historisk sett vet at vikingene hadde en godt utviklet kultur, rettssystem og samfunn, og antagelig var det samfunnet hvor kvinner og menn var mest likestilt.
  • Middelalders Prins og Prinsesse –  De såkalte Disney prinsessene er alle ikledd klær som var populært i middelalderens Europa, og på den tiden fantes det ikke noen etniske minoriteter som var del av Europas kongehus eller adel, og derfor mener vi det undergraver europeisk historie og kultur når personer fra andre etniske grupper ikler seg klær som var på mote i middelalderens Europa. Du bidrar også til å undergrave de historiske klasseskillene og de mange utfordringene som flere hundretalls millioner av vanlige europeere måtte lide under.
  • Nisser, Alver, heks, Troll og andre figurer fra norrøn og europeisk tradisjon og mytologi – Dette da vi mener det å kle seg ut som dette er med på å latterliggjøre de innfødte europeiske tradisjoner og religioner, og dermed kan fremstå som veldig krenkende overfor de europeere som fremdeles holder på disse tradisjonene. Man ville for eksempel ikke like at europeere kledde seg ut som og gjorde latter av muslimenes Muhammed på Helloween, og man bør derfor heller ikke akseptere at noen kler seg ut som eks. Tor, Odin, en Nisse eller Alv.

Vi i Nisseland.net mener vi må sette like standarder for ALLE, og vi mener at VG i sin artikkel også burde tatt med kostyme forbudene som bør gjelde for såkalte minoriteter her i landet om de virkelig mener dems formål med artikkelen er å skape respekt og likeverd blant folk som lever her i la

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar