Krigshisseren Joe Biden vil sende amerikanske tropper til Øst-Europa for å starte en ny «proxy» krig!

Krigshisseren Joe Biden sa fredag ​​at USA vil sende tropper til NATO-land i Øst-Europa «i nær fremtid» som svar på Russlands utplassering av rundt 100 000 tropper nær grensen til Ukraina.

Årsaken til at USA nå ønsker å øke sitt nærvær i Øst-Europa skal være at man frykter en Russisk invasjon av Ukraina i nær fremtid til tross av Russlands gjentatte lovnader om at landet ikke har noen planer om å invadere Ukraina med mindre NATO presser frem en konfrontasjon ved å utplassere styrker som truer russiske interesser.

Krigshisserne i NATO og USA ser dermed ut til å planlegge nok en såkalt “proxy krig” mot Russland i Ukraina for å stoppe Europas avhengighet av Russisk olje og gass slik globallistenes plan var da man startet “proxy krigen» i Syria hvor man ønsket å bygge en ny olje og gass ledning fra Israel til Europa.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar