Kvinnefotballen krever at bilder av kvinnelige spillere får henge i garderoben

Det er ganske utrolig at man nå har fått en sak hvor det KLAGES over ett herrelag har valgt å ta ned bilder av kvinnelige fotballspillere i garderoben, og at det i pressen fremstilles som et bevis for kvinneundertrykking.

Mitt første inntrykk da jeg leste saken var “Hva om situasjonen var reversert?”, ville man da fått høre hvor diskriminerende det ville ha vært for de kvinnelige fotballspillerne eller ville det blitt fremmet påstander om at kvinnene fant det ubehagelig å kle seg om i en garderobe dekket i plakater av sine mannlige kolleger?

Dessverre ser det ut som denne såkalte “identitetspolitikken” nå i stadig større grad også har fått innpass i idretten, og at idretten dermed ikke lengre er en arena hvor fokus er på konkurranse, lek og moro, men nå også skal være et sted hvor man må passe på at man i tillegg følger de politisk korrekte ideologiene.

Dette vil selvfølgelig ødelegge idretten som en felles arena hvor folk fra ulike etniske, religiøse og politiske bakgrunner før har kunnet komme sammen for å konkurrere og omgås som likeverdige parter.

Si gjerne hva du mener om saken i kommentarfeltet under.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar