Kvinnelig volleyballspiller halshugget av Taliban

Taliban krigere skal ha halshugget og skal deretter ha postet bilder av kvinnens hode på ulike sosiale medier forteller kvinnens trener.

Kvinnens trener hevder at Mahajabin Hakimi ble drept av taliban i starten av måneden, og har fortalt avisen Persian Independent, at de grusomme handlingene ikke er blitt offentlig kjent da kvinnens familie er blitt truet til stillhet av taliban.

Det var først da bilder av Mahjabins avkuttede hode ble publisert på sosiale medier hennes trener bestemte seg for å bryte stillheten og fortelle om grusomhetene kvinnen var blitt utsatt for.

“Alle kvinnene på volleyball laget og kvinnelige atleter i Afghanistan frykter nå for sine liv, og befinner seg i en svært vanskelig situasjon preget av frykt og fortvilelse,” sa treneren.

Mahjabin spilte for spilte Kabuls Volleyballklubb før taliban i august tok over styringen i landet etter en mislykket vestlig tilbaketrekning som førte til den demokratiske regjeringens fall.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar