Lærere tvinger nå ungdomsskoleelever til å teipe fast ansiktsmasker

Ledelsen ved Chinook Trail Ungdomsskole har nå startet en intern etterforskning etter at flere foreldre har klaget på lærere som tvinger elever til å teipe fast ansiktsmaskene sine.

Det var den konservative kommentatoren Michelle Malkin som først satte fokus på saken etter at hun fikk høre om 6 klasse eleven Rylee M., som sendte sin mor en tekstmelding der hun fortalte moren at læreren hadde tvunget henne til å teipe fast ansiktsmasken til ansiktet fordi hun mente Rylee ikke anvendte masken korrekt.

Rylee’s mor mener at det å til stadighet tvinge barn til å skjule sitt ansikt på stadig nye komfortable og fornedrende måter kan føre til psykiske problemer, og får støtte av en studie som viser at de motoriske og kognitive evnene til barn har blitt redusert som følge av de restriktive tiltakene som har vært innført under corona pandemien.

I en annen studie som siden ble slettet på grunn av nettsensur hevdet ekspert på utdanning Zak Ringelstein det å tvinge barn til å gå med ansiktsmasker kunne føre til kognitive og psykologiske traumer.

Nå vil ledelsen ved skolen etterforske saken.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar