Lærerinne advarer i intervju med RT mot innføringen av kritisk raseteori ved amerikanske skoler

En engelsklærer på ungdomsskolen i Providence, Rhode Island har advart om at kritisk raseteori, som lærer barn at de skal føle skyld for å være hvite,  er «overalt» på skolene i området, og forårsaker «store skader, raseskille og fiendtlighet mellom barna.»

Ramona Bessinger beskrev ovenfor RussiaToday-verten Steve Malzberg hvordan hun har blitt utestengt fra å undervise klasser etter å ha kommet med kritikk av skole distriktets «radikaliserte» kritisk raseteori «kultur», og la til at det pleide å være «stort mangfold og multikulturelt materiale» i skolens læreplanen som nå er blitt erstattet med kritisk raseteori.

«Vi underviser ikke i kritisk raseteori. Det er del av kulturen,» forklarte Bessinger, og la til «Det er inkludert i alt lesestoffet. Det er inkludert i alle prosjektene barna gjør.»

«Det må virkelig stoppes,» oppfordret hun, og la til «Det er i fortellingene; det er i karakterutviklingen; det er i bildespråket, det er i kunstprosjektene, historieklassen, engelsktimene.»

«Det er i språket vi blir bedt om å bruke i vår faglige utvikling,» advarte læreren videre og la til. «Det er absolutt overalt.»

«Bare for å snakke til det faktum at bibliotekene våre blir demontert og bøker blir flyttet til mørke kjellerrom rundt på skolen eller kastet ut,» understreket Bessinger, og la til «det foregår et skifte og vi må virkelig følge med på dette.»

Videre la hun til, «Jeg tror ikke vi kommer til å gjenkjenne landet vårt hvis dette får lov til å fortsette da kulturen vil endres fra innsiden av landets skoler, og den endrer seg raskt.»

«Når de vender barn mot deg og barna begynner å tro denne fortellingen om at du er rasistisk på en eller annen måte, så er det over,» advarte hun videre.

Folk på venstresiden i USA hevder at det ikke undervises i kritisk raseteori ved landets skoler, men som du kan se i den underliggende videoen er det en løgn. Som Ramona Bessinger påpeker, trenger det ikke å være en del av skolens offisielle læreplan for å kunne eksistere som del av skolens kultur.

Amerikanske foreldre som har engasjert seg imot at dems barn skal bli undervist i den rasistiske marxistiske ideologien “kritisk raseteori” er av venstresiden i USA blitt kalt terrorister, og President Joe Bidens justisdepartement har til og med engasjert FBI for å etterforske foreldre som uttaler seg kritisk til denne nye marxistiske ideologien.

Her hjemme i Norge har myndighetene helt åpenlyst omfavnet denne nye marxistiske ideologien, og har som plan å innføre kritisk raseteori som del av den nasjonale læreplanen fra og med skoleåret 2022.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar