Le Pen advarer ungarere: «Unngå Frankrikes skjebne»

Presidentkandidat Marine Le Pen har advart ungarere om å unngå Frankrikes skjebne ved å nekte å kapitulere for masseinnvandringen.

National Samling-lederen kom med kommentarene under et intervju med Mandiner.

«(Viktor Orbán) overdriver ikke i det hele tatt. 85 prosent av franskmennene ønsker å stoppe migrasjonen. Hvis jeg kunne gi ett råd til ungarerne: ta en god titt på hva som skjer rundt om i verden, og vær forsiktig så dere ikke ender opp med å lide Frankrikes skjebne, sa hun.

Le Pen har lovet å holde en nasjonal folkeavstemning som vil stoppe immigrasjonen hvis hun vinner neste års presidentvalg.

Den populistiske kandidaten sa at hennes spådommer rundt problemene masseinnvandringen føre med seg har vist seg å stemme.

«Hvis noen gjenkjenner et problem tidlig, men det først på et senere tidspunkt blir bekreftet, hadde ikke personen like fullt rett,» sa hun. «Vi så problemet med innvandring for 20 til 30 år siden, og vi artikulerte det – og i ettertid viste det seg at vår virkelighetsoppfatning var riktig. Det som den gang ble beskrevet som radikalisme har nå blitt en virkelighet for veldig mange nasjoner.»

I en meningsmåling utført i mai sa rundt 60 prosent av politi og militær at de ville støtte Le Pen ved neste års presidentvalg, og tallet var enda høyere blant aktivt politi.

Le Pen vil imidlertid møte en sterk utfordring fra forfatteren Eric Zemmour, som nå bare ligger fem valg poeng bak Emmanuel Macron.

Zemmour har bedt om at Frankrikes beryktede islamske ghettoer og “no go zones”, som rutinemessig er åsted for vold og masseopptøyer må, «gjenerobres med makt».

En fersk meningsmåling av meningsmåling firmaet Harris avslørte at flertallet av etniske franskmenn er bekymret for at «den europeiske, hvite og kristne befolkningen er truet med utryddelse» som følge av «muslimsk innvandring».

En av hovedgrunnene til den innfødte befolkningens harme mot landets politiske klassen er at folket aldri ble konsultert om temaet masseinnvandring.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar