Lesbiske føler seg tvunget til å ha sex med transseksuelle kvinner som har en penis

Stadig flere lesbiske kvinner opplever at de bli presset til å velge mellom det og akseptere at “penisen også kan være et kvinnelig kjønnsorgan” eller bli utstøtt fra det såkalte LHGBT+ samfunnet.

Det er i en artikkel hvor BBC tar for seg kulturen rundt den stadige utviklingen av hva kjønn og seksualitet er at fenomenet rundt lesbiske kvinner som blir tvunget til å akseptere at  biologiske menn som identifiserer seg som kvinner er kvinner, og at det er såkalt transfobisk av dem å ikke se på disse mennenes penis som et kvinnelig kjønnsorgan.

Kvinnene som BBC har intervjuet i artikkelen forteller om grov hets og gruppepress, og hvordan mange av dem har følt seg tvunget til å ha sex med biologiske menn som selv identifiserer seg som kvinner av både venner og kjente for å bevise at de ikke er såkalt transfobiske.

Jennie som er 24 år forteller blant annet til BBC at noen sa til henne at “de heller ville ha drept henne en Hitler.”

“De sa de ville ha kvelt meg med et belte om de var i et rom med meg og Hitler. Det var utrolig voldelig sagt, bare fordi jeg ikke ville ha sex med en biologisk født mann som nå identifiserer seg som en kvinne.”

Jennie som er en lesbisk kvinne forteller at hun kun føler seg seksuelt tiltrukket av andre kvinner som er født med en vagina, og at hun derfor kun har sex med kvinner som er født som biologiske kvinner.

Du kan lese hele artikkelen på BBC her…

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar