Media boikotten av freedom convoy og de store demonstrasjonene mot myndighetenes vaksinemandater i Canada

I løpet av helgen har flere titalls tusen av kanadiske lastebilsjåfører vært ute og demonstrert mot myndighetenes vaksinemandat for landets lastebilsjåfører, og mens hele verdenspressen har omtalt saken har norsk presse så og si boikottet hele saken.

Det er ganske utrolig at vi ikke har sett noen videoer eller intervjuer med deltagere i denne enorme demonstrasjonen som har fått hele Canada til å stå stille, og man må nesten spørre seg hva årsaken til denne media boikotten av denne saken her i landet kan skyldes?

Hadde dette vært en demonstrasjon mot eksempelvis ett eller annet “rasistisk” lov mandat fra kanadiske myndigheter ville man nok sett en annen dekning av saken i Norsk presse, og man ville garantert hørt hvordan den kanadiske statsministeren måtte gå i skjul som følge av demonstrasjonene.

Hva norsk presses agenda er skal vi ikke gå for mye inn i her, men i vår nye podcast Ekstremistens Verden vil vi forsøke å utforske noen av de mange ulike teoriene som finnes der ute rundt hvorfor den norske pressen og myndighetene til stadighet ser ut til å motarbeide norge og det norske folks interesser.

Under kan du høre første episode av Ekstremistens Verden.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar