Moderate demokrater vil gi Biden makt til å gå til krig med Kina

Det pågår for tiden en intern debatt i det demokratiske partiet om hvorvidt man skal gi president Joe Biden krigsmakt slik at han kan gå til krig mot Kina i en situasjon der Beijing skulle velge å invadere Taiwan.

Den moderate delen av partiet er for å utvide Bidens krigsmakt selv om enhver militær intervensjon i en konflikt mellom Kina og Taiwan vil øke risikoen for en atomkrig, mens den mer venstreekstreme delen av partiet mener USA ikke er juridisk bundet til å forsvare Taiwan, og er redde for at det å utvide Bidens krigsmakt vil kunne endre USAs forhold til Kina.

Det er økende frykt i det amerikanske statsapparatet for at Kinas president Xi Jinping ikke lengre ser det som en politisk mulighet å få til en fredelig gjenforening med Taiwan, og amerikanske militære ledere skal ha fortalt kongressen at det er mulig Kina vil prøve å invadere utbryter øyene i løpet av de neste seks årene.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar