Nasjonalisten Eric Zemmour kan bli Frankrikes neste president

Den politiske journalisten Eric Zemmour har flydd til topps på meningsmålingene i forkant av det kommende Franske presidentvalget, og sier han vil stoppe all immigrasjon til Frankrike og endre landets strenge våpenlover.

I den siste spørreundersøkelsen får Zemmour hele 17% noe som vil plassere han foran den mer kjente nasjonalisten Marine Le Pen som får 15%, men bak Emmanuel Macron som får 24% av stemmene.

Zemmour som av franske venstreekstremister blir beskyldt for å så splid og rasisme fikk stående applaus under en debatt med filosofen Michel Onfray, og flere av tilskuerne ropte “Zemmour som president”.

Under debatten sa Zemmour at han ikke var for en Fransk løsrivelse fra EU da det ville være for populært blant Franske velger, men at han var for en stopp av all migrasjon til Frankrike, og utvidelse av alle kriminelle innvandrere.

Videre sa Zemmour det kunne se ut som om Frankrike er på vei mot en borgerkrig, og at han ville vurdere å innføre friere våpenlover som ville gjøre det mulig for franske borgere å bevæpne seg.

Zemmour mente også at islam ikke er kompatibelt med det Franske demokratiet, og at han ønsket å innføre et forbud mot ikke-kristne navn.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar