Nederlandske drivhus går i sort, og inflasjonen i matmarkedet øker i Europa

Energiprisene øker fra dag til dag i Europa som følge av EUs grønne politikk, og den lite gjennomtenkte overgangen til såkalt fornybare energiressurser fører nå til at de største drivhusene i Nederland enten må redusere produksjonen eller gå i svart store deler av dagen.

Nederland som er en verdens nest største matprodusent har frem til nå kunnet takke landets mange drivhus for landets enorme matproduksjon, men dette ser nå ut til å stå i fare for å kollapse som følge av de stadig økende energiprisene i Europa.

EU og mange Europeiske regjerings besluttning om en snarlig overgang fra bruken av fossilt drivstoff som energiproduksjon til såkalt fornybare energikilder, blandet med Russlands plutselige kutt av energieksport har ført til en energikrise og økte energipriser i hele Europa.

Som om ikke det skulle være ille nok viser det seg også at Europas energireserver også nesten er tomme, og dette kan skape store problemer og energimangel i mange Europeiske nasjoner den kommende vinteren.

Energikrisen ser dermed ikke ut til å bli kortvarig, og man vil nok måtte forvente seg betydelig høyere strømpriser her hjemme i Norge som følge av den økte eksporten både til EU og Storbritannia.

Det er dermed ikke så rart mediene i Norge ikke skriver om denne energikrisen som nå både rammer Europeisk matproduksjon, samfunnet og industrien forøvrig.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar