Nok en gang feies islamsk terror under teppet

Under dagens pressekonferanse sa politiet at man nå anså sykdom som det mest sannsynlige motivet for terroren i Kongsberg, men kunne ikke gi noen nærmere informasjon om hva som hadde styrket denne teorien.

Man har dermed nok en gang sett bort fra det faktum at gjerningsmannen i denne saken er en muslim som offentlig har kommet med trusler mot det norske samfunnet, og som har vist sympati for islamske terrorgrupper.

Politiet har også sett bort fra det faktum at gjerningsmannen også hadde planlagt angrepet, og fulgte oppskriften til terrorgruppen Islamsk Stats for hvordan et terrorangrep i vesten bør begås.

Etter politiets siste pressekonferanse er det nå liten tvil om hva konklusjonen av etterforskningen vil bli, og dette bekrefter Nisselands kontakters tidligere avsløringer om hvordan myndighetene fra starten av har hatt som mål å legge skylden på sykdom fremfor islamsk terror.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar