Nok en selvutnevnt kampsportekspert lider nederlag i ringen

Etter fremveksten av MMA og UFC har vi sett en økende konflikt mellom de som trener ha man i dag kaller tradisjonell kampkunst eller TMA og de som trener den nye formen for kampkunst kalt MMA.

MMA står for Mixed Martial Arts mens TMA står for Traditional Martial Arts, og ettersom de fleste utøverne i kampsport arrangementer som UFC trener en eller annen form for MMA har det brutt ut en konflikt innen kampsportmiljøet om hvorvidt den tradisjonelle treningsmetoden har noe for seg eller ikke.

MMA tilhengerne hevder blant annet på sin side at man må kunne bevise at ens stilart fungerer under press for at man skal kunne kalle seg en ekte kampsports utøver, mens tilhengerne av TMA på sin side ofte forsvarer mangelen av blant annet sparing med at dems teknikker er for “farlige” til å benytte i sparing.

Dette sammen med det faktum at TMA miljøet ser ut til å være plaget med selvutnevnte “mestere” som med alt fra jedi lignende tanke teknikker kan slå 10 mann i bakken til “mestere” som hevder de lett kan overvinne selv de meste MMA utøverne har ført til at mange MMA utøvere har bedt disse selvutnevnte “mesterne” bevise det MMA utøverne hevder er TMA mesternes latterlige påstander.

En slik selvutnevnt TMA mester er den koreanske kampsportutøveren og entreprenøren Dk Yoo som hevder å ha skapt sitt eget kampsport system kalt “Warfare Combat System”, og som i sine videoer på sosiale medier har hevdet han med sitt system kan overvinne en hvilken som helst UFC utøver.

Dette fikk blant annet den pensjonerte Britiske UFC stjernen Brad Scott med seg, og som en følge av DK Yoo’s påstand tok han kontakt med DK Yoo over nettet og utfordret ham til kamp.

Veldig få hadde trodd DK Yoo skulle akseptere utfordringen, men det gjorde han, og sist helg fant kampen mellom de to utøverne fra hver sin gren av kampsport verdenen sted i Sør-Korea.

Som mange hadde forventet gikk Brad Scott av med seieren, og man ser i kampen at selv om DK Yoo gjør en god profil så er det lite av hans teknikk eller hans bevegelser i ringen som minner om at han er en livsfarlig kampsportekspert som kan drepe deg med bare hendene.

Brad Scott dominerte kampen fra start til slutt, og gikk av med seieren selv om DK Yoo hadde fordel på hjemmebane, med et partisk dommerpanel og et jublende hjemmepublikum.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar