Nord-Irlands helseminister saksøker Van Morrison

Det var etter at den kjente sangeren kalte Nord-Irlands en «veldig farlig mann» som følge av koronavirusrestriksjoner han innførte under pandemien at landets helseminister nå har valgt å saksøke sangeren.

Den kjente sangeren fra Belfast har vært en sterk motstander av de mange corona restriksjonene og nedstengelsene landets myndigheter innførte da pandemien stod på sitt verste, og har flere ganger kommet med sterke fordømmelser av Nord-Irlands helseminister Robin Swann.

Injuriesøksmålet gjelder tre hendelser der Morrison kritiserte Swann, og kalte ham «en svindel» og «en veldig farlig mann».

Helseministeren har på sin side kommet med et tilsvar på sangerens påstander i magasinet Rolling Stone sangerens påstander for «bisarre og uansvarlige.»

Swanns advokat, Paul Tweed, sa at saksbehandlingen «er på et avansert stadium, men at man forventer å få en høringsdato tidlig i 2022.»

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar