Norsk presse fremmer venstrevridd politisk propaganda

Vi vet alle at den norske myndigheter i samarbeid med pressen forsøker å feie islamsk terror under teppet ved å stemple muslimske terrorister som psykisk syke, og fremme ideen om at dems religiøse ideologi ikke hadde noen innflytelse på dems handlinger, og har virkelig fått dette bekreftet gjennom dekningen av skoleangrepet til en 15 år gammel svensk gutt i Eslöv.

I sin dekning av den 15 år gamle guttens skoleangrep hvor ingen ble drept, men en lærer ble alvorlig skadet retter norsk presse utelukkende fokus mot at gutten kan se ut til å ha vært inspirert av Anders B. Breivik og nazismen, mens man forsøker å nedtone det faktum at en rettspsykiatrisk undersøkelse av gutten viser at gutten mest sannsynlig lider av psykotiske forstyrrelser.

I de politisk korrekte norske og svenske mediene har fokuset utelukkende vært rettet mot den politiske ideologien som det kan se ut som har inspirert guttens handlinger, mens man når det kommer til dekningen av den norske islamske konvertitten og drapsmannen Espen Andresen Bråthen helt velger å se bort fra ideologien som ga inspirasjon til hans grufulle handlinger.

Denne forskjellen i måten de to sakene blir presentert på i norsk presse ikke er interessert i å belyse fakta, men er mer opptatt av at dems fremstilling ikke strider med venstresidens verdenssyn.

Med andre ord: Er gjerningspersonen en muslim så skal man se bort fra opplysninger som knytter vedkommendes ugjerninger til gjerningspersonens religiøse ideologi, mens skulle det vise seg at gjerningspersonen ikke er muslim så skal man grave i vedkommendes fortid til man kan finne en måte å knytte vedkommende til en eller annen form for rasisme.

Et godt bevis for dette synet i media er at man INGEN medier i Norge har tatt seg bryderiet med å undersøke Espen Andresen Bråthens fortid for å se om han kan ha vært inspirert av islamsk terror, og det faktum at man allerede tre dager etter hans terrorangrep i Kongsberg stemplet ham som psykisk syk og hevdet han aldri hadde konvertert til islam.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar