Nytt vitne hevder å ha sett Prins Andrew antaste Virginia Roberts

Vitnet som hevder å ha sett Prins Andrew seksuelt antaste Virginia Roberts kommer med de nye sjokkerende opplysningene i en ny dokumentar.

Det er Jeffery Epsteins tidligere telekom spesialist Steve Scully som kommer med de sjokkerende avsløringene til nyhetskanalen 7News i dokumentaren Spotlight: Sex, Løgner og Videofilm som blir vist førstkommende Søndag.

Scully, 71, har tidligere insistert på at kvinnen han så på Epsteins «pedo-øy» var Virginia, og sa til avisen The Sun at han var villig til å avgi vitneforklaring i retten.

I et lydopptak av Scully kan man høre han si: «Han [Prins Andrew] fjernet badedrakt toppen hennes og begynte deretter å gni seg mot henne, og tok tak i rumpa hennes.»

«De kysset også,» la Scully til. «Virginia sto der, hun så ut som om hun var en hjort fanget i frontlyktene på bilen.»

I en trailer for programmet er opptakene klippet sammen med hertugen av York som sa at han ikke husket at han noen gang hadde møtt denne damen.

En kilde nær hertugen sa til The Sun: «Mr Scully har fremmet «erindringene» sine overfor mediene «eksklusivt» i en god tid nå, men beretningen hans er tvilsom.»

Scully fortalte en søndag i august The Sun: «Jeg jobbet på telefonen og han (Andrew) var ved bassenget med Virginia. Så snart jeg så ham kjente jeg ham igjen.»

«Jeg tenkte: ‘Hvis jeg hadde et kamera i vesken akkurat nå, ville jeg hatt et bilde på 50 000 dollar’.»

I august i år fremmet Virginia, som nå er 38, et sivilt søksmål i USA der hun hevder at Andrew forgrep seg på henne i New York, London og Karibia da hun var 17.

Hennes advokater er ønsker forståelig nok å få snakke med Steve.

I rettspapirene fra 2015 beskrev Virginia en «orgie» med prinsen på øya Little St James i Karibien.

Steves historie som først ble avslørt av The Sun for vel et år siden, sier at han senere møtte Andrew, nå 61, mens prinsen holdt hender med kvinnen på en sti.

Steve sier han er overbevist om at det var Virginia han så, og at han ble forundret over hvor ung hun var, og forklarte: «Hun sto som et barn ville stå bak en forelder.»

«Hvis Virginias advokater ringer, vil jeg definitivt snakke med dem, og jeg vil avgi en vitneforklaring under ed og fortelle dem hva jeg så.”

«Det fine med sannheten er at den ikke endrer seg!”

«Det er ingen tvil om at jeg så prins Andrew og Virginia sammen, og ingen tvil om at han ville huske hendelsen heller.”

«Han burde vedkjenne seg sannheten.»

Andrew skal ha tvunget Virginia til å «engasjere seg i seksuelle handlinger mot sin vilje» på Epsteins Manhattan-herskapshus i 2001, hevdes det i søksmålet.

Etterfulgt av en påstått hendelse der han satt med henne og Johanna Sjoberg på fanget og antastet henne med en  dukke av seg selv.

Andrew har tidligere benektet alle Virginias anklager.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar