Obamas tidligere lege: «Det hvite hus gjør alt de kan for å skjule Bidens åpenbare kognitive tilbakegang»

Kongressmedlem Ronny Jackson, som var den tidligere legen i Det hvite hus under presidentene Obama og Trump, erklærte onsdag at grunnen til at Joe Biden har unngått kognitive undersøkelser er fordi han ikke ville ha «bestått» en test, og at teamet hans «ikke ville han skulle ta en test fordi de vet, du stiller ikke spørsmål du ikke vil ha svar på.»

Da han dukket opp på Newsmax, beskrev Jackson Bidens siste helserapport som «seks sider med overfladisk tull».

«Ærlig talt, det var seks sider med ting som folk flest rett og slett ikke bryr seg om,» sa Jackson og la til «jeg mener, du vet, Dr. O’Connor brukte seks sider på å adressere en og annen hoste og litt stivhet og slike ting når elefanten i rommet tydelig er presidentens kognitive evner.»

Jackson fortsatte, «Over 50 % av dette landet tror ikke han er kognitivt egnet til å være vår øverstkommanderende og vår statsoverhode, men det ble ikke tatt opp noen steder der.»

«Vi dannet presedens da vi gjorde president Trumps fysiske undersøkelse. Jeg gjorde det,» forklarte Jackson, og la videre til «Ytre venstre og mainstream-media var nådeløse i jakten på meg for å gjøre noe for å adressere ikke bare hans fysiske evner, men også hans mentale evner, noe vi gjorde – vi gjorde en kognitiv test. Slik jeg ser det, dannet vi presedensen. Og han burde ha gjort en også.»

Jackson la til at «hvis noen trenger en kognitiv test, er det denne presidenten vi har akkurat nå. Og jeg ble virkelig overrasket over å se at det ikke var noen omtale av noe sånt der.»

Texas Congressman sa om Bidens team «at de ga ham en kognitiv test, ville han ha mislyktes, og da ville de ha måttet bortforklare det på en eller annen måte.»

Han forklarte videre at Bidens behandlere «gjorde det bare for å kunne krysse av en boks,» Jackson la til «Dr. O’Connor burde ha gjort det jeg måtte gjøre hver gang jeg orienterte om president Trumps fysiske helse, han burde stå opp foran pressen i en pressekonferanse og orientere om presidentens fysiske helse. Jeg var der oppe i en time og 15 minutter og svarte på hvert eneste spørsmål som pressen hadde, og plukket hans fysiske helse fra hverandre. Men hva fikk vi nå? Vi har fått en rapport på seks sider som ikke sier oss noe som helst, og det er slutten på det. Vi skal bare gå videre og late som om alt er bra nå.»

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar