Pavia.io lanseres offisielt som den første Cardano Metaverse.

Mens Non-Fungible Tokens (NFT-er) eksploderer på Cardano-blokkjeden, kommer Metaverse offisielt i form av pavia.io-prosjektet, som er noe likt i stil med Decentraland, men bygger på bevis på blokkjedeteknologi.

På samme måte som Cardano-blokkjeden hentet inspirasjon fra den berømte matematikeren Gerolamo Cardano, har dette metaverse-prosjektet sitt navn fra hans italienske fødested fra 1501, Pavia.

Ettersom kunstbasert NFT-salg boomer på Cardano, hovedsakelig takket være handelsplattformen CNFT.IO med sin forhåndssmarte kontraktlansering sommeren 2021 og lave nettverkstransaksjonsgebyrer, ser tidlige brukere nå ut til å rette oppmerksomheten mot NFT-er som tilbyr mer nytte enn et profilbilde på sosiale medier ‘flex’.

Totalt har pavia.io rundt 100 000 landpakker, hver preget som en unik NFT med koordinater. I skrivende stund har prosjektet solgt rundt 60 % av disse Land-parsellene fra oktober til november 2021. En finale er planlagt til Q1 2022.

Som med alle metaverse-prosjekter har Pavia en valuta i spillet, $PAVIA, hvorav 25 % var airdrop til Pavia NFT-landeiere etter et blokkjede-øyeblikksbilde i desember 2021. I et økosystem før DeFi og fullt fungerende desentraliserte utvekslinger (DEX-er) tokens sammen med et lite antall andre innfødte eiendeler blir aktivt handlet på mueseliswap.com som driver et grunnleggende, men funksjonelt, ordrematchingssystem.

Pandemien så en økning i utviklingen mot et samlet Metaverse, og spådommer avslører en potensiell verdsettelse på rundt 800 milliarder dollar innen 2024. Med prosjekter som lanseres på flere blokkkjeder, ser det ut til at Pavia med sin first mover-fordel godt kan være folkets valg av Cardano-kjeden .

For mer informasjon om Cardano-metaverset og dets iboende funksjoner, besøk – www.pavia.io. Pavia har også en voksende tilstedeværelse på nett på tvers av sosiale medier, inkludert Discord, Twitter og YouTube.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar