Per Willy Amundsen (Frp) sier unnskyld til radikalerne i FpU

Etter at den kjente stortingspolitikeren og Frp veteranen Per Willy Amundsen i september kom med sterk kritikk av partiets ungdomsorganisasjon, og viser til ungdom organisasjonens adopsjon av den venstreekstreme “woke” agendaen.

Med “Woke” mener man som oftest en venstreekstrem politisk agenda hvor man går inn for å “kansellere” folk som ikke underlegger seg den venstreekstreme ideologien kalt ‘kritisk raseteori’, og som er kritiske til venstresidens syn på dette med hvorvidt det finnes to eller flere kjønn.

“Jeg var den første formannen i Troms FpU, jeg ser hva dere har skapt etter meg og blir trist. Fri narkotika, tre eller flere kjønn, og identitetspolitikk så det holder” var del av Amundsens kritikk.

Amundsen fikk dengang ingen støtte fra partiets leder Sylvi Listhaug, og ser nå ut til å ha måtte krype til det politisk korrekte korset for å be om unnskyldning for å ha turt å si hva mange Frp velgere tenker og mener.

Amundsen ble mandag valgt til ny leder av Stortingets justiskomité, og kom bare minutter etter med en offentlig unnskyldning til partiets ungdomsorganisasjon for hans tidligere kritikk.

Det ser dermed ut som om Amundsen har latt seg “kjøpe”, og at Sylvi Listhaug nå har greid å kvele den siste opposisjonen til hennes snuoperasjon der målet er å gjøre Frp til et “woke” parti som forkynner venstreekstrem politikk og ideologi.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar