Politiker kastet ut av twitter for bruk av feil pronomen

Det republikanske kongressmedlemmet Jim Banks er blitt utestengt fra twitter for å ha benyttet feil pronomen på den transseksuelle Biden utpekte firestjerners generalen Rachel Levine.

Rachel Levine som før gikk under sitt mannlige navn Richard Levine var helseminister i Biden administrasjonen frem til Joe Biden sist uke utnevnte ham til USAs “første kvinnelige” firestjerners general.

Rachel Levine ble utnevnt til admiral i U.S. Public Health Service Commissioned Corps (PHSCC) som er en uniformert det av det offentlige helsevesenet som har som hovedsakelig fokuserer sitt arbeide rundt offentlighetens helse og sikkerhet.

Det var da den republikanske senatoren Jim Banks i en melding på twitter rundt Rachel Levines utnevnelse til firestjerners general omtalte Rachel som en MANN, twitter valgte å utestenge ham fra sine tjenester med den begrunnelsen at Jim Banks skal ha brutt twitters regler for hatefulle ytringer.

Dette da twitter regner det å benytte feil kjønn på en transperson for å være en hatefull ytring.

Republikanske Jim Banks på sin side hevder han ikke har gjort noe galt , og fordømmer twitter for å ha stengt ned hans twitter konto fordi han har kommet med det som er en faktabasert uttalelse.

“Jeg kommer ikke til å gi etter. Jeg kommer til å fortsette å skrive på min private konto,” melder Jim Banks fra om via sin private twitter konto.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar