Robotene tar over stadig flere arbeidsoppgaver

I en ny artikkel skriver CNN om hvordan stadig flere amerikanske bedrifter nå ser ut til å automatisere stadig flere arbeidsoppgaver, og at man i løpet av de siste ni månedene har sett et rekordstort antall roboter bli del av den nye arbeidsstyrken i landet.

Denne nye bølgen av automatisering kommer i kjølvannet av at stadig flere bedrifter har slitt med å finne ny menneskelig arbeidskraft, og derfor nå for alvor har valgt å starte automatiseringsprosessen.

Årsaken bak bedriftenes problemer med å skaffe mer menneskelig arbeidskraft er det enda diskusjoner rundt, men en av de fremste årsakene som stadig flere fremmer er det faktum at man under pandemien har økt det økonomiske tilskuddet til de arbeidsledige slik at mange føler det ikke er verdt bryet å ta seg en lavere lønnet stilling.

Ser man så på tallene så skal amerikanske bedrifter ha økt automatiseringen med hele 37% i år sett i forhold til samme periode det forrige året, og skal ha en verdi på rundt 1.48 milliarder dollar.

Du kan lese mer om saken her…

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar