Russisk filmteam tilbake på jorden etter å ha filmet verdens første spillefilmen i verdensrommet

Et Russisk filmteam som har filmet den første spillefilmen noensinne i verdensrommet vendte Søndag tilbake til Jorden etter å ha oppholdt seg to uker i den internasjonale romstasjonen.

Det var en russisk Soyuz MS-18 romkapsel som fraktet de russiske skuespillerne Yulia Peresild, 37, og filmdirektør Klim Shipenko, 38, tilbake til jorden da de landet på et øde sted ute i vestre Kazakhstan ifølge den russiske romorganisasjonen Roscosmos.

“Jeg er litt lei meg i dag,” skal den russiske skuespillerinnen Peresild ha sagt etter landingen til den lokale pressen.

“Det er fordi 12 dager virker som en veldig lang tid, men når alt er over er det trist å si farvel,” fortsatte hun å si.

Yulia Peresild er mest kjent for sin rolle i filmen “Battle for Sevastopol” som ble utgitt i 2015.

Bilder fra landingen på steppene i Kazakhstan ble sendt på Russisk TV, og skal bli en del av den planlagte filmen som har arbeidstittelen “Utfordringen”.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar