Se: Kanadiske barn bli lært opp til å «ringe politiet» og angi uvaksinerte

Foruroligende opptak fra et TV-show med direktesendt publikum i Quebec, Canadaviser menneskeheten på sitt verste , og kan minne om en episode fra TV serien Twilight Zone takket være Covid.

En video lagt ut på Twitter av Rebel News-reporter Ezra Levant, viser en ung gutt og hans eldre søster blir spurt om de tror på obligatoriske Covid-vaksinasjoner.

Levant kalte paret av indoktrinerte kanadiere «Hitlerjugend», eller Hitlerjugend.

Barna, som sa at hver av dem hadde fått en dose av covid-19 vaksinen, ropte entusiastisk «Ja!» som svar på om vaksinen bær være obligatorisk.

Barnas mor bryter så inn og sier sarkastisk: «Det ser ut som jeg har indoktrinert dem.»

Deretter spurte programlederen barna hva samfunnet burde gjøre med folk som ikke vil ha vaksinen, og den unge gutten sa: «Vi burde ringe politiet.»

«Ja!» ropte andre voksne på scenen til dette svaret.

Den unge jenta svarte: «Hvis de ikke tar vaksinen, kan det sette mange mennesker i fare, så vær fornøyd med hva regjeringen gjør akkurat nå. Vi bør kutte alt fra dem litt etter litt til de gir seg og blir vaksinert.»

Publikum applauderte barnets svar og en trendy mann på scenen klappet entusiastisk.

Den globale eliten trener millioner av mennesker til å se på de uvaksinerte som deres fiende mens de forbereder seg på å starte en propaganda kampanje over hele verden.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar