Se senatoren Dr. Rand Paul irettesette Bidens helseminister

I den underliggende videoen får du høre hvordan den republikanske senatoren doktor Rand Paul irettesette Bidens helseminister for å ikke ta hensyn til vitenskapelige fakta, og for å kalle folk som har såkalt “naturlig immunitet” for “flat earthers” for ikke å ville ta covid-19 vaksinen.

I videoen spør senator Rand Paul som er en praktiserende lege yrkespolitikeren Xavier Becerra som nå er Bidens helseminister om han har lest den Israelske studien hvor man så på over 2.5 millioner koronatilfeller, og konkluderte med at man har større mulighet for å pådra seg covid-19 om man er vaksinert en om man har fått såkalt «naturlig immunitet» som følge av å ha hat korona og blitt friske.

Rand Paul forteller Bidens helseminister at han ikke følger vitenskapen, er arrogant og fremviser en totalitaristisk oppførsel når han ignorerer vitenskapelige beviser som, og sier folk som har «naturlig immunitet» ikke lengre skal kunne arbeide ved landets sykehus.

Hvorfor finner du ikke denne saken i den såkalte Norske frie pressen?

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar