Siterte koranen under knivangrep på Bislett

Mannen som ble skutt Tirsdag morgen av politiet etter å ha angrepet flere tilfeldige personer med kniv, skal ha kommet med flere sitater fra koranen.

PST skal ha blitt varslet om hendelsen, og det er sendt ut bevæpningsordre til alle landets politidistrikt, men norsk politi og norske medier nekter å benytte ordet TERROR om hendelsen.

Angrepet kommer bare få uker etter terrorangrepet i Kongsberg hvor en etnisk norsk konvertitt angrep og drepte flere tilfeldige ofre, og får stadig flere borgere nå til å spørre seg hvordan det kan ha seg at myndighetene aldri anser disse angrepene fra det som tydeligvis er ekstreme islamister for å være terror?

Man ser heller ikke ut til å være bekymret for at det kan være en kobling mellom de to hendelsene tiltros for at Espen Andresen Bråthen i en video kom med tydelige trusler rettet mot det norske folk.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar