Sjef for helseorganisasjon sier Omicron «kan signalisere slutten på COVID-19 pandemien»

Administrerende direktør for Sør-Afrikas største private helsenettverk sier at Omicron-varianten er «så mild» at den «kan signalisere slutten på COVID-19».

Ifølge Richard Friedland, administrerende direktør i Netcare Ltd., tyder de første dagene av varianten på at det absolutt ikke er behov for panikk, og at varianten faktisk kan være en god nyhet.

«Hvis vi i den andre og tredje bølgen hadde sett disse nivåene av positive tester, ville vi ha sett en betydelige økning i sykehusinnleggelser, og det ser vi ikke. På våre primære klinikker er det hovedsakelig personer under 30 år, sa han.

«Så jeg tror faktisk at en grense er nådd, og at dette kan signalisere slutten på Covid-19, ved at viruset nå svekker seg selv i en slik grad at det er svært smittsomt, men ikke forårsaker alvorlig sykdom. Det var det som skjedde med spanskesyken.»

«Vi ser nye infeksjoner hos vaksinerte personer, men infeksjonene ser ut til å være veldig milde og moderate. Og for helsepersonell som har hatt boostere,ser vi at symptomene er veldig milde. Jeg tror dette har blitt dårlig kommunisert og at det dermed er blitt skapt unødvendig mye panikk.»

Richard Friedlands uttalelser samsvarer godt med hva andre helseeksperter ute i feltet i Sør-Afrika har sagt om Omicron.

Legen som først oppdaget varianten sier at den er «mild» og ikke har forårsaket en økning i sykehusinnleggelser.

Angelique Coetzee, leder av South African Medical Association, gjentok Dr. Barry Schoubs synspunkter, og la til at pasientene som var infisert med omicron hadde «symptomer var veldig forskjellige og mye mildere enn hva jeg tidligere har behandlet.»

Det har ikke vært noen dødsfall som følge av Omicron noe sted i verden, og i land som Storbritannia har det ikke engang ført til noen sykehus innleggelser.

Til tross for at Omicron viser seg å være betydelig mindre skremmende enn hva det først ble oppgitt, har regjeringer likevel fortsatt innføringen av de mange drakoniske korona tiltakene og vaksine mandatene de ønsker å påtvinge folk .

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

1 thought on “Sjef for helseorganisasjon sier Omicron «kan signalisere slutten på COVID-19 pandemien»

Legg igjen en kommentar