Skole tvinger barn uten ansiktsmaske til å bære gule merker

En skole i Storbritannia tvinger nå barn som har fritak fra å bruke ansiktsmasker til å bære gule merker på skolens område og i klassen.

En e-post fra skolen, som ikke er navngitt, ble lagt ut på Twitter av journalisten Allison Pearson.

Skolen siterer en «økning» i antall COVID-tilfeller, til tross for at infeksjonsnivåene i Storbritannia har vært flate eller til og med i nedadgående de siste ukene, som en begrunnelse for å gjeninnføre obligatoriske maskeregler.

«De elevene som ble fritatt fra å bruke ansiktsmaske forrige studieår, vil igjen få fritak og bør bære et gult merke», heter det i e-posten.

Det gule merket er historisk sett forstått å symbolisere et «skammens merke» og jøder har flere ganger gjennom historien blitt tvunget til å bære et gult merke for å skille dem ut som etniske eller religiøse utenforstående.

Selv om ingen sammenligner behandlingen av jøder i Nazi-Tyskland med barn som blir tvunget til å bære gule merker, er bruken av et slikt symbol fortsatt avskyelig og moralsk forkastelig.

«Har skolen lærere som kjenner historien?» spør Pearson.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar