Kritisk raseteori fører til intern konflikt i USAs skolesystem

Pennsylvania state’s association of school boards (PSBA) trekker seg fra den Nasjonale skolestyre foreningen etter at sistnevnte stemplet bekymrede foreldre for å være terrorister.

PSBA har ved en rekke tilfeller varslet at de har vært bekymret for retningen den National School Boards Association (NSBA) har tatt de siste årene, og da særlig i etter at foreningen sendte et brev til President Joe Biden hvor foreningen ber presidenten benytte FBI til å etterforske bekymrede foreldre for terrorisme.

“Denne uheldige tilnærmingen har gjort vårt arbeid og arbeidet til mange av landets skolestyrer nærmest umulige” uttalte PSBA i en kommentar til pressen.

Den statlige foreningen la til at NSBAs ønske om at føderale myndigheter skulle innlede etterforskning av foreldre som har stilt spørsmål til enkelte skolers politikk, læreplan, og lærematerielle har ført til mer konflikt og forringet forholdet mellom skoleledelsen og foreldre.

PSBA sier videre at de derfor ikke lenger kan gi sin støtte til NSBA.

Under kan dere se hvordan foreldre nå står opp for sine barns sikkerhet, og for at den venstreekstreme rasismen kalt “kritisk raseteori” IKKE skal være del av skolens læreplan.

Det skal påpekes at det rødgrønne byrådet i Oslo har valgt å innføre kritisk raseteori som del av læreplanen for alle Oslos skoler fra og med 2022.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar