Skuespilleren Jim Caviezel siterte tale fra ‘Braveheart’ under konferanse mot sexhandel med barn

Skuespilleren som er mest kjent for sin rolle i filmen ‘Passion of the Christ’ Jim Caviezel benyttet deler av Mel Gibsons minneverdige tale fra filmen ‘Braveheart’ da han talte til en gruppe såkalte “Qanon” konspiratorikere under en konferanse mot seksuelt misbruk av barn i Las Vegas, Nevada.

Qanon miljøet består av en gruppe mennesker som ønsker å sette søkelyset på seksuelt misbruk  og handel av barn, og som mener årsaken til at det er så lite fokus rundt misbruket av barn skyldes en global konspirasjon om å skjule at det finnes et nettverk av høytstående politikere og forretningsfolk som står bak misbruket.

Mange innen Qanon nettverket trodde de ville få bekreftet sine mistanker da den pedofile milliardæren Jeffrey Epstein for andre gang ble fengslet for pedofili, men fikk i stedet enda mer grunn til å tro at konspirasjonen om å holde barnemissbruket skjult er en realitet da Epstein under hva man MÅ kalle ‘mystiske’ omstendigheter ble kvalt i sin egen fengselscelle.

Jim Caviezel har lenge kjempet for å sette et fokus på misshandelen av barn, og det er derfor ikke så underlig at han har engasjert seg i det såkalte Qanon miljøet.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar