Svensker får implantert mikrobrikke med vaksinepass

Opptak fra Sverige viser at enkelte er villige til å la seg merkes med et implantat som kan benyttes til å avlese personens COVID-status.

Implantatet som består av en liten RFID-brikke på størrelse med et riskorn som injiseres under huden på pasientens hånd gjør det mulig på en rask og enkel måte å avlese vedkommendes COVID-status.

Implantatet ble først populært da det ble tatt i bruk på enkelte utesteder som en form for legitimasjon og betalingsmiddel, før det ble tatt i bruk ved enkelte bedrifter i Sverige i form av å være et identitetskort som du benyttet til alt fra å åpne dører til det å betale for mat i kantina.

Nå hevder enkelte at den naturlige utviklingen av implantatet er å ta det i bruk som et COVID-vaksinasjonssertifikat slik at de enklere kan delta i samfunnet.

En av Sveriges mest populære dagsaviser, Aftonbladet, melder «Få ditt Covid-sertifikat i en brikke i hånden eller andre steder under huden. Det blir stadig mer populært å sette inn en brikke i kroppen med forskjellige typer informasjon, og nå kan du også sette inn Covid-sertifikatet ditt i brikken.»

Kritikere til denne formen for implantater stiller spørsmålstegn til sikkerheten rundt implantatet og personvernet som det ikke ser ut til å ha blitt tatt særlig hensyn til folks helsedata.

Man kan jo nå spørre seg når dette implantatet kommer til Norge, og om det vil ta lang tid til folk blir tvunget til å la seg “chippe”.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar