Taiwan ber Australia om støtte i en potensiell krig med Kina

Taiwans utenriksminister Joseph Wu advarte under et tv intervju med den australske tv kanalen ABC China Tonight om at landet nå gjør seg klare til en større krig mot Kina, og ba samtidig landets allierte i stillehavet om hjelp.

Advarselen fra den Taiwanske utenriksministeren kommer etter at Kina har krenket Taiwansk luftrom flere ganger i løpet av de siste dagene, og Wu sa under intervjuet at “forsvaret av Taiwan står for døren”, og at landets forsvar er forberedt på å fullføre den jobben.

Wu fulgte opp med å si “Viss Kina går til krig mot Taiwan, vil vi kjempe til siste stund og det er vi fullstendig forpliktet til.”, og kom med en appell til Australias ledere om at de måtte vise større støtte til Taiwan under den voksende krisen mellom Taiwan og Kina.

Kina har på sin side svart på Taiwans uttalelser ved å sende 52 PLA jagerfly inn i Taiwansk luftrom Mandag mandag morgen. 

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar