Taliban stopper kvinner fra å demonstrere med skudd fra maskingevær

Biden administrasjonen har siden den mislykkede amerikanske tilbaketrekningen fra Afghanistan forsøkt å tegne et bilde av et nytt og forbedret Taliban, og har i den forbindelsen vært ute og uttalt at Taliban har sagt de skal ta kvinners rettigheter på alvor.

Som man ser i den underliggende videoen så er dette selvfølgelig ren ønsketenkning, og man kan se hvordan bevæpnede Taliban soldater forsøker å tvinge en liten gruppe kvinner til å avslutte en liten demonstrasjon for kvinners rettigheter i landet.

Da trusler og slag både rettet mot pressen og demonstrantene ikke ser ut til å fungere, løsner en av Taliban soldatene en skuddsalve, og de modige demonstrantene blir da nødt til å trekke seg tilbake.

Hvor er norske feminister og organisasjoner for likestilling?

Spørsmålet man kan stille seg nå er “hvor er de norske feministene?”, og hvorfor er det ingen av politikerne i Norge som stiller seg spørrende til “hvorfor over 90% av alle immigranter fra Afghanistan er unge menn?”.

Si gjerne hva du mener om saken i kommentarfeltet under.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar