Tidligere fotballproff ber om «etterforskning» etter at nok en fotballproff kollapser på banen

En tidligere profesjonell fotballspiller i Premier League har bedt om en etterforskning etter at enda en spiller plutselig kollapset midt under en kamp.

Sheffield United-midtbanespiller John Fleck falt i bakken under onsdagens kamp i Reading og måtte tas av banen på en båre etter å ha mottatt behandling og fått påsatt en oksygenmaske.

Den 30 år gamle skotske landslagsspilleren «falt plutselig om foran lagkameratene som raskt vinket legene inn på banen», melder BBC News.

Fleck ble fraktet til sykehus hvor det ble konstatert at han er i godt behold.

Spilleren blir nok et uheldig tillegg til en lang liste fotballspillere og andre toppidrettsutøvere som plutselig har kollapset ute på banen de siste månedene.

Den Tyske avisen Berliner Zeitung skal også nylig ha laget en rapport hvor man forsøker å svare på hvorfor et «uvanlig stort antall amatører og profesjonelle fotballspillere den siste tiden har kollapset».

Artikkelen listet opp et stort antall nylige tilfeller av fotballspillere som har hatt hjerteproblemer eller kollapset på banen, i som i enkelte tilfeller har ført til døden.

Denne listen inkluderer Barcelonas Sergio Aguero, som fikk pustevansker under Barcas LaLiga-oppgjør med Alaves forrige måned. Selv om klubben har avvist ryktene om at Aguero skal trekke seg, vil han definitivt være ute av spill i flere måneder.

Andre profesjonelle idrettsutøvere har også nylig lidd av lignende helseproblemer, inkludert den 24 år gamle slovakiske hockeyspilleren Boris Sádecký, som på tragisk vis døde etter å ha kollapset på isen under en kamp forrige måned.

Tidligere England- og Southampton-spiller Matt Le Tissier reagerte på nyheten om Flecks kollaps ved å be om en skikkelig etterforskning.

Hvor mange flere idrettsfolk trenger å kollapse på banen før en etterforskning finner sted», tvitret den tidligere Premier League-stjernen.

Det er ikke kjent om John Fleck hadde tatt covid-19-vaksinen, men enkelte hevder det finnes en sammenheng mellom vaksinen og de mange kollapsene vi nå ser, og det skal ifølge en rapport fra Dr. Yaffa Shir-Raz, har det vært en «5-dobling av plutselige hjertedødsfall blant FIFA-spillere bare i 2021».

«Så hva er årsaken til denne plutselige epidemien?» spør Shir-Raz.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar