Transseksuelle vil nå sensurere humor

Under en demonstrasjon utenfor hovedkvarteret til strømme giganten Netflix hvor sure transseksuelle ansatte skulle holde en demonstrasjon som følge av ledelsens beslutning om å utgi den svarte komikeren Dave Chappelles spesial “The Closer”, ble det konflikt mellom de sure transene og tilhengere av den kjente komikeren.

Mens de sinte “sårede” transene mente Dave Chappelle med sin humor var i ferd med å begå et “holocaust” ovenfor transseksuelle, mente komikerens fremmøte fans at det må være lov å spøke med den såkalte “woke” kulturen og det transseksuelle miljøet.

Det meste av demonstrasjonen gikk rolig for seg med unntak av et tilfelle hvor en transperson gikk til fysisk angrep på en av komikerens fans som bar en plakat med påskriften “Dave er morsom”.

Mens dekningen i Norsk presse stort sett er vinklet fra et politisk korrekt ståsted hvor man mener det å spøke med voksne menn som hevder de er EKTE kvinner selv om de har pikk, og som mener ord som mor og bryster må forbys fordi de er sårende for transseksuelle er ok, mener Nisseland at det er viktig å vise en mer virkelighetsbasert vinkling av saken.

Det skal også understrekes at man i den politisk korrekte pressen i Norge ikke har valgt å nevne noe om listen med krav de transseksuelle kom med under demonstrasjonen, og at blant kravene var mer representasjon av «transpersoner i innhold vist på netflix», «ansettelse av flere transseksuelle og ikke-binære innholdsskapere» og sist men ikke minst, «sørge for at flere transseksuelle og ikke-binære blir ansatt i bedriftens ledelse».

Nå er det sikkert ikke så mange som vet helt hva en «ikke-binær» person er, men i følge wikipedia er dette en betegnelse på personer som mener beskrivelsen av en mann eller en kvinne ikke beskriver dems egen oppfattelse av seg selv.

Under får du en liten smakebit av hva de transseksuelle (mentalt forstyrrede) aktivistene nå vil ha forbud mot.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar