Trump fortalte hvordan han spilte sangen «Rocket man» for Kim Jong-un

Under sin presidentperiode ga Donald Trump den Nordkoreanske diktatoren Kim Jong-un kallenavnet “Rocket man” og latterliggjorde den kommunistiske nasjonens forsøk på å forbli relevant gjennom gjentatte rakettoppskytninger.

Dette ble et emne under lørdagens tilstelning i Florida hvor Trump fortalte ansamlingen hvordan han kunne huske øyeblikket han faktisk spilte hitlåten “Rocket man” fra 1972 for den Nordkoreanske diktatoren.

«Jeg sa: ‘Har du noen gang hørt om Elton John?’», fortalte Trump. «Han sier,» Nei. Nei, nei det har jeg ikke.'»

«Har du noen gang hørt om sangen ‘Rocket Man?’» fortsatte Donald Trump. «Og han sa: «Nei, nei, jeg har aldri hørt om den sangen.» Og jeg sa: «Vel, jeg tok den med til deg.» Jeg hadde en kassett og jeg hadde en maskin.»

Trump spøkte: «Jeg sørget for at maskinen ikke ble laget i Sør-Korea.»

Deretter sa den tidligere presidenten at han spilte Kim Jong-un sangen og prøvde å forklare konteksten bak det Trump-tildelte kallenavnet «Rocket Man».

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar