Tucker Carlson: Media hevder at du er på «Putins side» hvis du ikke er «redd» for en russisk invasjon av Ukraina

Fox News-vert Tucker Carlson kritiserte mainstream-mediene og Biden-administrasjonen på grunn av dems krigshissende retorikk i forbindelse med dekningen av den såkalte konflikten mellom Ukraina og Russland.

Under sin fredags monolog på «Tucker Carlson Tonight» forklarte Carlson at Ukrainas president Volodymyr Zelensky har bedt det ukrainske folket om det stikk motsatte av hva amerikansk presse har meldt han fortalte Biden i en telefonsamtale.

«Denne uken ble Biden så bekymret etter å ha lest hva CIA informerte ham om hva som er i ferd med å skje i Ukraina at han ringte den Ukrainske presidenten for å advare ham om hans fremtidige skjebne…» sa Carlson.

I programmet tar Carlson for seg hvordan Binden og hans administrasjon nå hisser til krig med Russland, og hvordan etterretningstjenestene ser ut til å benytte CNN som sitt eget propaganda apparat da “noen i etterretningsmiljøet lekket” en utskrift av samtalen mellom Biden og den Ukrainske presidenten til CNN.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar