Tusenvis av amerikanske etterretningsagenter nekter å ta covid-19 vaksinen

Takket være Biden-administrasjonens Covid-vaksinemandat, kan amerikanske etterretningsbyråer miste nesten en fjerdedel av arbeidsstyrken.

Mange republikanske lovgivere er bekymret for at det å fjerne tusenvis av etterretningsagenter og arbeidere, så plutselig kan det være en nasjonal sikkerhetstrussel.

I noen av de 18 etterretningsbyråene USA har er 40 % av de ansatte uvaksinerte, mens i andre ligger tallet på 20 % uvaksinerte, ifølge House Intelligence Committee-medlem Chris Stewart (R-UT).

«Mitt spørsmål er hva som er innvirkningen på den nasjonal sikkerhet hvis vi gjør dette?» sa Stewart. «Du kan potensielt sparke tusenvis av mennesker på samme dag. Og det er ikke slik at du legger ut en annonse på Craigslist og ber folk søke innen torsdag.»

I mellomtiden kunngjorde CIA-direktør William Burns forrige uke at 97 % av byråets offiserer er vaksinert, og National Reconnaissance Office med ansvar for amerikanske spionsatellitter har en vaksinasjonsrate på over 90 %.

Mens hele frekvensen av Covid-vaksinasjoner blant amerikanske etterretningsbyråer er klassifisert, er det anslått at 20 % forblir uvaksinerte.

De uvaksinerte ansatte har frist til 22. november på å få vaksinen, ellers får de sparken av den føderale regjeringen.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar