Tyrkisk mann mistenkt for «med overlegg» å ha kjørt ned en gruppe med barn i Tyskland

Tyske myndigheter sier de tror en tyrkisk mistenkt «handlet med overlegg» da han krasjet inn i en gruppe skolebarn forrige uke, og drepte en 8 år gammel jente og skadet to til, ifølge rapporter.

Den grufulle hendelsen utspilte seg rundt klokken 08.00 fredag ​​morgen i Witzenhausen, en liten by i delstaten Hessen.

En gruppe barn gikk på et fortau foran en barnehage da de ble påkjørt av en bil kjørt av en enslig mann.

– Mannen vek fra kjørefeltet til høyre av en uforklarlig årsak og forlot til slutt veien helt, forklarte politiet i en uttalelse kort tid etter ulykken.

– Det førte til at kjøretøyet kolliderte med en gruppe på flere elever som gikk til den lokale barneskolen på en tilstøtende, noe bredere del av fortauet rett foran en barnehage. Den lille bilen kjørte deretter inn i en steinmur.

Tre jenter på 7 og 8 år ble fraktet til sykehus med alvorlige skader.

Lille Imke på 8 år døde senere på dagen.

Myndighetene har satt i gang en etterforskning av drap og drapsforsøk, og sier de tror at den mistenkte, en 30 år gammel tyrkisk statsborger hvis førerkort tidligere ble inndratt, kan ha kjørt bilen inn i gruppen med vilje.

«Til å begynne med antok etterforskerne at det var en ulykke, og det var ingen indikasjoner på at det var med vilje,» rapporterer 7Sur7. «Men under etterforskningen dukket det opp et tidligere ukjent vitne. Hans uttalelser satte hendelsene «i et helt annet lys,» sa de mandag.

I følge informasjon gitt av et øyenvitne, sammen med ekspertanalyse, er det sterke bevis som tyder på at «30-åringen foretok en aktiv styrebevegelse i retning av barneskolebarna og forårsaket følgelig et barns død og skade på flere barn bevisst», forklarte statsadvokaten.

Den mistenkte, som tidligere antas å ha jobbet i brorens kebabbutikk, ble lagt inn på et mentalsykehus for vurdering.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar