Tysk studie viser at ingen friske barn mellom 5-18 år har død av Covid-19

En studie utført av Tyske forskere fant at ingen friskt barn mellom 5 og 18 år døde av COVID-19 i løpet av de første 15 månedene av pandemien.

«Samlet sett muligheten for et alvorlig sykdomsforløp og død av SARS-CoV-2 hos barn og ungdom lav,» rapporterte forskerne.

«Dette særlig i tilfeller hos barn i 5-11 års alderen uten underliggende sykdommer.»

Mens COVID krevde null liv hos friske barn mellom 5 og 18 år, tok viruset kun livet av seks barn og ungdommer i denne aldersgruppen som hadde noen underliggende sykdommer.

Hyppigheten av et barn som trenger intensiv sykehusbehandling for covid var også 1 av 50 000.

Mellom mars 2020 og mai 2021 døde totalt åtte spedbarn og småbarn, inkludert fem med underliggende sykdommer, noe som viser at kun 14 tyske barn under 18 år døde av COVID i løpet av den 15 måneders tidsperioden.

Tallene ligner de som er registrert i Storbritannia, hvor bare seks friske barn av 12 millioner døde av COVID-19.

«Gitt den kjente risikoen for vaksineindusert myokarditt hos unge menn, og det faktum at Pfizer testet sine mRNA-vaksiner på kun 3000 barn i 5-11 årsalderen og fulgte de fleste av dem i bare uker etter den andre dosen, gir dataene i den tyske undersøkelsen grunn til å stille spørsmål om hvordan helsemyndighetene muligens rettferdiggjøre å oppmuntre barn eller tenåringer til å bli vaksinert», skriver Alex Berenson.

«Hvis du lar ditt friske barn eller tenåring motta mRNA Covid-vaksinen, er du gal,» legger han til.

Til tross for resultatene av studien, vil Tyskland sannsynligvis tilby barn under 12 år en vaksine i første kvartal 2022.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar