Tyske venstreekstremister jakter på og trakasserer uvaksinerte i Berlin

Motstandere av COVID-restriksjonene i Tyskland ble med makt kastet ut av en togvogn i Berlin av en mengde voldelige venstreekstreme Antifa-terrorister, ifølge flere rapporter.

Store demonstrasjoner mot det enkelte kaller et medisinsk tyranni brøt ut over hele Tyskland i løpet av helgen da den føderale regjeringen innførte ha som i praksis er en lockdown for ikke-vaksinerte og fortsatte diskusjonen om å gjøre COVID-vaksinen obligatorisk over hele landet.

Det var etter en protest i Berlin på lørdag, en liten gruppe dissidenter marsjerte inn på en togstasjon og ropte «Ned med koronadiktaturet».

Etter å ha gått ombord på et lokaltog, skal de ha oppfordret passasjerer til å fjerne ansiktsmaskene.

Politiet ankom og begynte å sjekke COVID-sertifikater, som nå er obligatoriske for å kjøre tog i Tyskland.

Etter inspeksjonen svermet rundt 20 personer iført masker togvognen og ropte: «Antifa maskekontroll!»

Det antas at Antifa «jaktet på» dissidentene ved å følge dems bevegelser og dele GPS-koordinatene med andre venstreekstremister.

«Sertifikatene deres er sannsynligvis ikke ekte. Nå må vi gjøre jobben til politiet,» sa en Antifa til BILD.

Antifa begynte deretter å angripe umaskerte passasjerer, for så å tvinge dem ut av vognen og ut på plattformen noe som førte til at enkelte passasjerer ble påført mindre skader.

Det kan dermed se ut som at den Tyske stat nå aktivt benytter de kommunistiske venstreekstremistene i Antifa som sine “brunskjorter” i kampen mot vaksinemotstandere og andre som ønsker å bevare det Tyske demokratiet.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar