Unge jenter oppfordres til å sterilisere seg på den kinesiske strømmetjenesten TikTok

Det er den amerikanske avisen New York Post som i dag skriver en artikkel om hvordan stadig flere unge kvinner nå frivillig velger å sterilisere seg, og at beslutningen ofte har sammenheng med dems engasjement i den anti-menneskelige såkalte miljøbevegelsen.

I artikkelen kan man blant annet lese hvordan den 28 år gamle Texas kvinnen Isabel som begrunner sin avgjørelse med ikke å ville ha barn med at hun mener mennesker er en av naturens feil, og at det å bringe et nytt liv til en grusom og urettferdig verden er en form for ondskap.

Man får også møte andre unge kvinner i artikkelen som forteller sin historie, og hvorfor de nå velger bort det å kunne få barn, og man ser fort at det er enkelte personlighetstrekk og politiske overbevisninger som er gjentagende hos dem.

At disse unge kvinnene velger bort det å kunne få barn i en så ung alder burde i seg selv være skremmende nok, men når man i tillegg får vite at det finnes en hel egen sjanger med såkalte dommedags aktivister som benytter strømmetjenesten TikTok til å fremme klima propaganda og menneskeforakt rettet mot barn så er det på tide at folk våkner opp.

TikTok som er en kinesisk skapt og eid strømmetjeneste hvor hovedsakelig vestlig ungdom befinner seg, ser ut til å mener det er greit at disse dommedagsprofetene fra ulike klima og miljøbevegelser fremmer sin menneskeforakt ovenfor vestlig ungdom, mens kinesiske myndigheter i hjemlandet fremmer gode sunne familieverdier, mens de blokkerer de vestlige dommedagsprofetene for de kinesiske brukerne.

Du kan lese hele artikkelen her…

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar