Utvikleren av Covid-mikrochip sier at utrullingen ikke kan stoppes: «Enten vi liker det eller ikke!»

UTVIKLEREN av en kontroversiell ny Covid-mikrobrikke som er innebygd i huden, slår nå tilbake mot sine kritikere i et eksklusivt intervju med Express.co.uk.

Det svensk teknologiselskap har funnet opp en skannbar mikrobrikke som er implantert i folks armer og som kan vise din COVID-19-vaksinasjonsstatus. Dette digitale implantatet er designet for å være innebygd i folks armer slik at vaksinepasset ditt dukker opp når det skannes.

Den kontroversielle oppfinnelsen ble laget av den teknologiske oppstarten Dsruptive Subdermals, og er laget av et forhåndsprogrammert skannbart implantat som er to millimeter ganger 16 millimeter i størrelse.

Oppfinnelsen fikk mye oppmerksomhet da den først ble kunngjort, og noen beskrev den som «inntrengende».

En Twitter-bruker argumenterte: «Se, jeg er like pro-vaksine som alle andre rundt … OG jeg er pro-vaksinepass (bare på frivillig basis), men dette produktet underbygger bare konspirasjonsteoriene om at “de vil skore deg”.»

Men under intervjuet med Express.co.uk, skjøt Hannes Sjoblad, administrerende direktør i Dsruptive Subdermals, tilbake mot kritikerne.

Han sa: «Denne teknologien eksisterer og brukes enten vi liker det eller ikke.

«Jeg er glad for at det tas med i den offentlige samtalen.

«Nye teknologier må debatteres bredt og forstås.

«Smarte implantater er en kraftig helseteknologi.

Det gjenstår nå å se i hvor stor grad denne teknologien vil bli innført i de ulike EU landene og her i Norge, men skal man ta de siste COVID restriksjonene og påbudene som en veileder så er mulighetene for at myndighetene også ønsker denne teknologien innført som del av sin COVID politikk større en mange gjerne skulle ha ønsket.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar