Valgtap i Virginia skaper intern konflikt i det Demokratiske parti

Etter Tirsdagens dramatiske valgtapet i Virginia har det nå oppstått en intern konflikt i det demokratiske partiet om hva som bør være veien videre for partiet.

De mer liberale innad i partiet mener at valg tapet i Virginia er et resultat av “woke” kulturen og kritisk raseteori som partiet til nå ha frontet, mens den venstreekstreme delen av partiet mener feilen skyldes partiet ikke har gått langt nok til venstre.

Til og med venstreradikale medier som New York Times og CNN har vært ute og kritisert partiet for å ha lyttet for mye til de mest radikale kreftene i partiet som har jobbet for å få den mye forhatte venstreekstreme ideologien kritisk raseteori til å bli en del av landets læreplan.

Valgtapet i Virginia kommer etter at stadig flere foreldre nå har begynt å vise sin forakt for det mange mener er en rasistisk, anti-amerikansk ideologi, og at det faktum at flere venstreekstreme demokrater som Ilan Omar har frontet ideologien har ført til at mange mer liberale demokrater nå vender seg bort fra partiet.

Mange liberale demokrater ser dermed ut til å legge skylden for det enorme foreldreopprøret mot partiet på “woke” kulturen og kritisk raseteori, og det har dermed oppstått en tydeligere konflikt innad i partiet mellom dem og partiets liberalister og partiets venstreekstremister.

Les mer om saken her…

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar